Informatie m.b.t. Maison Kelder en het Coronavirus

Op advies (of op veel vlakken verplichting) van de overheid hebben we een aantal maatregelen moeten nemen om uw en onze gezondheid te waarborgen. Hieronder leest u onze maatregelen.

Maatregelen winkels

  1. Houd a.u.b. minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Dat is prettig voor u en de andere bezoekers;
  2. Houdt u zich a.u.b. aan de voorgestelde overheidsrichtlijnen m.b.t. Corona. Wanneer u moet hoesten, hoest dan in uw elleboog. Schudt geen handen etc.;
  3. Aanvullende maatregelen welke niet opgesomd zijn in dit overzicht kunnen gelden per winkel. Deze worden ter plekke goed aangegeven. Alstublieft houdt u zich aan deze maatregelen voor uw en onze gezondheid.

Maatregelen Junostraat (bakkerij)

Onze bakkerij/afhaalpunt is weer voor onze klanten geopend. De afhaalmogelijkheid is weer mogelijk tussen 8.00 en 11.00 uur. Houdt u zich s.v.p. aan dit tijdsblok. De losse verkoop van onze producten is NIET MOGELIJK op deze locatie. U dient uw bestelling een dag van tevoren via onze webshop te bestellen en betalen.

Uiteraard kunt u altijd terecht in één van onze winkels voor losse, niet bestelde producten. Bellen met de bakkerij kan altijd. We zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 14.00 uur.

Binnen de bakkerij, expeditie en het kantoor hanteren we strikte regels. De bakkerij is hèt punt waar uw producten worden gemaakt, ingepakt en gedistribueerd. Om deze reden is het daarom extra belangrijk dat de hygiëne (welke bij ons altijd optimaal is) gegarandeerd is. Ons personeel werkt in ploegendienst om (indien er sprake van is binnen onze organisatie) de verspreiding met het virus te beperken. Waar mogelijk werkt personeel thuis.

Maatregelen bezorging

Ook de bezorging is een belangrijk punt van aandacht. Onze chauffeurs hebben vergaande hygiënische maatregelen genomen voor uw welzijn. Zij accepteren in principe geen contante betalingen en betalingen per pin worden tot het minimum beperkt. Verder hanteren de chauffeurs extra (persoonlijke) hygiënische maatregelen.

Uw bezorgde bestelling wordt niet persoonlijk overgedragen. Wij bellen aan, leggen de bestelling op een door u aangewezen plek en nemen gepaste afstand.

---------
Wij vragen uw begrip voor alle bovengenoemde maatregelen en we vragen u om uw medewerking. Alleen dan kunnen we colletief het virus de kop indrukken. Hartelijk dank.

Snel Bestellen