Sinterklaasactie 2020

Net zoals vorig jaar zetten we ook onze (nieuwe) traditie voort en zetten we onze bakpieten in om iets extra´s te doen voor alle kinderen die het nu extra moeilijk hebben. Want zeg nou zelf, elk kind hoort een heerlijke Sinterklaas te beleven?

Toch is dat voor sommige kinderen niet vanzelfsprekend. Ook dit jaar helaas. En met alle Corona gebeurtenissen is het er allemaal niet makkelijker op geworden.

Voor die kinderen gaan onze bakpieten zich extra inzetten. Maison Kelder organiseert samen met Sinterklaas en al zijn bakpieten een actie om de kinderen die het echt moeilijk hebben een beetje in het zonnetje te zetten.

Ken je een kind(eren) / gezin dat het op dit moment moeilijk heeft (of heeft gehad), bijvoorbeeld door bepaalde thuisomstandigheden, ziekte enz.? Laat het ons weten en dan maakt hij/zij kans op een bezoek van onze bakpiet met een zak vol leuke en heerlijke verrassingen! Dit jaar wel helemaal Coronaproof, maar dat mag de pret niet drukken.

Vul het onderstaande formulier in en misschien wordt jouw aangedragen kind/gezin wel dit jaar gekozen!
Let op: lees onze voorwaarden van deze actie onderaan de pagina!

Actievoorwaarden

  • Aanmeldingen kunnen alleen online via het officiële formulier op www.maisonkelder.nl/sinterklaas;
  • Doe je aanmelding uiterlijk vrijdag 27 november 2020;
  • De winnaar(s) worden dinsdag 1 december 2020 bekendgemaakt;
  • De winnaar ontvangt een jute zak van Sinterklaas met daarin Maison Kelder lekkernijen en cadeau's;
  • I.v.m. Corona komen we dit jaar niet bij de winnaar thuis, maar de prijs wordt voor de deur gelegd door onze bezorgpiet;
  • Bezorging zal in overleg worden gedaan met de winnende deelnemer(s);
  • Over de uitslag kan helaas niet worden gecorrespondeert.

Snel Bestellen