Chocolade Workshops


Bij Maison Kelder (Zoetermeer) kunt u een aantal zaterdagen in het jaar van 13.00-15.00 uur een chocoladeworkshop volgen. In deze workshop gaat u o.a. bonbons couvreren, decoreren en vormbonbons maken. De data voor 2019 zijn:

23 februari
23 maart
18 mei
29 juni
27 juli
21 september
19 oktober

Chocoladeworkshop

Een aantal zaterdagen in het jaar is de cursus op inschrijving, bij minimaal 8 personen zal deze doorgaan. Uiteraard kunt u ook even overleggen met ons of er nog andere dagen beschikbaar zijn voor individuele inschrijvingen. Alle andere zaterdagen is hij beschikbaar voor groepen van minimaal 8 en maximaal 14 personen en groter in overleg. Mogelijk op vrijdag en zaterdag en andere dagen in overleg. De zelfgemaakte creaties mogen uiteraard allemaal mee naar huis genomen worden.

Prijs per persoon € 34,95

Chocoladeworkshop kinderfeestje

Elke woensdagmiddag of in overleg andere dagen, kunt u bij ons terecht met kinderen vanaf 9 jaar (groep 5). In overleg ook andere dagen mogelijk. Als er op woensdag geen andere workshops zijn geboekt dan kunnen we de tijd overleggen met u. De groepsgrootte is maximaal 8 kinderen. Er moeten 1 of 2 ouders bij de workshop aanwezig blijven. Uiteraard worden de kinderen ontvangen met limonade en chocolade. De zelfgemaakte creaties mogen uiteraard allemaal mee naar huis genomen worden. De workshop duurt 1,5 uur.

Prijs per groep tot max. 8 kinderen (meer kinderen in overleg) € 144,95

Helaas zijn wij genoodzaakt bij annulering binnen 48 uur om toch 50% van de deelnamekosten aan u door te rekenen. , dit vanwege de voorbereidingen met verse ingrediënten.

Aanmelden

Snel Bestellen