Menu

Verantwoord ondernemen

Maison Kelder is al 80 jaar in Den Haag te vinden. We voelen ons verbonden met de stad en zijn betrokken bij onze regio. We steunen initiatieven en organisaties die bijdragen aan een verantwoorde leefomgeving. En we sparen het milieu waar dat kan. Met eerlijke producten en praktische oplossingen.

Duurzaam vervoer

Met onze ‘groene’ bestelbus bezorgen we ons gebak aan huis. Omdat we geloven in een duurzame, milieuvriendelijke bezorgservice. De bestelbus wordt gekoeld op zonnecellen waardoor zware koelapparatuur niet nodig is. Op termijn willen wij al onze bedrijfswagens verduurzamen.

Sponsoring

Daarnaast steunen we organisaties die zich inzetten voor verbetering van welzijn, onderwijs, gezondheid en sport. Zo steunt Maison Kelder bijvoorbeeld:

  • Stichting Opkikker: verzorgt opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Maison Kelder hielp het jongetje Peetie een speciale taart te maken voor hem en zijn oma.
  • Scouting Wassenaar: biedt jongeren een leuke en actieve vrijetijdsbesteding. Maison Kelder zorgde voor oliebollen voor de bouwers van het jaarlijkse vreugdevuur.
  • Spot on Jobs: verzorgt jaarlijks een beurs waar vmbo’ers uit de regio Den Haag zich oriënteren op hun vervolgopleiding en beroep. Maison Kelder liet diverse leerlingen kennismaken met het bakkersvak.

Heeft u ook een dergelijk initiatief, dan horen we dat graag. Wij bekijken dan of uw organisatie in aanmerking kan komen voor sponsoring, op basis van de volgende criteria:

  • Het initiatief draagt bij aan verbetering van welzijn, onderwijs, gezondheid of sport
  • Het initiatief spaart het milieu waar dat kan
  • Het initiatief is niet gericht op steun aan individuën

Voldoet u aan deze criteria? Neem dan contact met ons op en u krijgt zo snel mogelijk bericht.